"Jouw kleine leven, ons grote geluk"...Welkom op de site van Triple C Ammerlaan. Cas staat op deze site centraal, maar heel af en toe zijn papa Cees en mama Claudia ook te volgen...

maandag, mei 16, 2005

Cas flink ziek

Nog steeds geen nieuwe foto op de site, maar wel even een update. Cas is de afgelopen dagen flink ziek geweest. Hij heeft een paar dagen goed koorts gehad, zelfs een paar keer boven de 40gr. Gelukkig is Cas er nu "door heen" en gaat het weer beter met hem. Nog wel een "wit bekkie" en waterige oogjes, maar wel weer lekker rebels, zoals we van hem gewend zijn.
Cas gaat steeds beter zitten. Hij kan nu al aardig los zitten, totdat hij natuurlijk na een tijdje zijn evenwicht verliest en omvalt. Kruipen doet hij nog steeds niet... hij doet wel pogingen om vooruit te komen, maar hoe het nou precies moet, weet hij niet. Met hulp gaan staan vindt hij ook veel stoerder! Cas gaat ook steeds meer geluiden na doen. Afgelopen week leek het er zelfs op dat hij "papaaa" riep, maar dat kan ook de verbeelding zijn van Cees. Toch leuk..