"Jouw kleine leven, ons grote geluk"...Welkom op de site van Triple C Ammerlaan. Cas staat op deze site centraal, maar heel af en toe zijn papa Cees en mama Claudia ook te volgen...

dinsdag, november 01, 2005

Tafeltjesavond

Vanavond zijn we naar de 'Tafeltjesavond' geweest op het Kickertje. Een 10-minuten gesprekje over hoe het gaat met Cas. Erg leuk dat Cas dat nu al heeft... (begon dat niet op de lagere school?). Cas mag blijven! Het gaat goed met hem; hij eet en slaapt goed op het kinderdagverblijf en ook gaat hij zich steeds meer zelf vermaken. Hij 'gaat al lekker zijn gang' en ja.. het enige waar de juffen (en de kindjes) nog niet zo blij mee zijn, is dat Cas af en toe 'niet zo lief' is! Hopelijk gaat dat snel over.

Cas loopt steeds beter. Met zijn loopwagen loopt hij door de hele kamer. Het sturen kan hij nog niet zo goed helaas en dan botst hij nog wel eens tegen een muur op!
Verder is Cas erg benieuwd naar zijn neefje of nichtje! Mirjam is nog niet bevallen. Ze was 21 oktober uitgerekend. Spannend! We wachten geduldig af.