"Jouw kleine leven, ons grote geluk"...Welkom op de site van Triple C Ammerlaan. Cas staat op deze site centraal, maar heel af en toe zijn papa Cees en mama Claudia ook te volgen...

vrijdag, februari 03, 2006

Koken met Cas

Zo... daar zijn we eindelijk weer... we hebben ff niets van ons laten horen want ik was geveld door een hardnekkige keelonsteking. Met antibiotica gaat het nu een stuk beter.

Met Cas gaat het weer heel goed. Hij blijft alleen maar zo verkouden! De dokter zei vorige week dat hij hoopt dat Cas ´de winter door komt´ (zonder buisjes). (Misschien starten we de actie 'Help Cas de winter door'... ;-) De afgelopen tijd at hij slecht, maar dat is gelukkig ook over. Je wordt het wel een beetje zat met een huilend kind aan tafel.. maar sinds een paar dagen gaat het weer als vanouds. Cas eet weer alles gezellig mee..

En we weten het nu zeker...Cas wordt kok! Hij vindt (helpen met) koken helemaal het einde. Soms is het een beetje lastig, een uitje fruiten met een kind hangend aan je been. Maar meestal is het heel gezellig. Vooral als Cas op het aanrecht bij je zit en lekker kletst. Van oma Kiek mag hij altijd koffie zetten. Senseo-pad erin stoppen en op het knopje drukken... klaar! (Moet je natuurlijk wel een kopje er onder zetten...)