"Jouw kleine leven, ons grote geluk"...Welkom op de site van Triple C Ammerlaan. Cas staat op deze site centraal, maar heel af en toe zijn papa Cees en mama Claudia ook te volgen...

zondag, maart 26, 2006

Oma Moeke jarig!

Een heerlijk weekend met verjaardagen... Gisteren vierde Fenno zijn tweede verjaardag en vandaag Moeke. Helaas werd Cas vanochtend met koorts wakker! Dat was jammer :-( Net als vrijdag was er opeens om 10.00 uur geen land meer met Cas te bezeilen. Na een avondje stappen met vriendinnen, waarbij het erg laat was geworden (en de klok ook een uur vooruit ging...) was ik er helaas heel snel klaar mee vanochtend. Cas wilde niets eten, niets spelen, niet knuffelen, zelfs geen 'Tubbies'... alleen maar huilen. Totdat ik vroeg: "wil je naar Fluffie?". "Ja!" klonk er opgelucht uit zijn mond. Cas zit echt niet lekker in zijn vel, want hij slaapt al maanden 1x overdag vanaf een uur of 12.30u tot 15.30u. Toch maar naar bed natuurlijk. En gelukkig werd Cas een paar uur later, veel gezelliger en koortsvrij weer wakker. Op naar Moeke!

Cas had zelf nog een klein kadootje voor Moeke gekocht. Een paar leuke tijdschriften, waaronder 1 met leuke ideeën voor de nieuwe tuin.











"Hier zit ik lekker bij opa. En wéér heb ik een kaasstengel van de tafel gepikt!"

Het was vandaag echt heerlijk weer, dus we konden lekker buiten in de tuin zitten. Tante Ine was er natuurlijk ook en het was weer heel gezellig met haar. Alle (oude) bekende liedjes werden weer gezongen (waaronder 'olleke, bolleke'). Ook het 'boerenpaard'is nog steeds favoriet bij Cas. Vooral het ´gat in de weg´ is lachen!




´Jippie lekker rennen in de tuin!`