"Jouw kleine leven, ons grote geluk"...Welkom op de site van Triple C Ammerlaan. Cas staat op deze site centraal, maar heel af en toe zijn papa Cees en mama Claudia ook te volgen...

vrijdag, mei 05, 2006

Cas wordt geopereerd

Woensdag zijn we naar de KNO arts geweest... Cas heeft toch een te grote neusamandel en daarnaast nog wat vocht achter z´n trommelvliezen..Dus op 30 mei wordt Cas geopereerd, gaan de neusamandelen eruit en worden de oortjes door geprikt. Zielig maar ja, als hij daar minder vaak verkouden van is..

Verder nieuws! Jullie lazen het al op het kaartje; wij mogen ons de trotse peetouders van Flo noemen. Erg leuk! We zijn er blij mee..

Wat een heerlijk weer is het. Cas geniet ook volop. Op het Kickertje speelt hij alleen maar buiten. Hij komt tenminste elke keer met zakken vol zand thuis. Vanochtend ook weer een heel eind gefietst. Heerlijk vindt hij dat. Ook in de tuin rommelen vindt hij helemaal geweldig. Rens, ik las dat jij ook helemaal gek bent op tuinieren. Cas geeft ook graag de plantjes water en veegt elke avond de tuin even netjes..

We zijn deze ook week weer eens even bij kappertje Lejo geweest. Cas is lekker 'bij gepunt'. Niet tè kort...