"Jouw kleine leven, ons grote geluk"...Welkom op de site van Triple C Ammerlaan. Cas staat op deze site centraal, maar heel af en toe zijn papa Cees en mama Claudia ook te volgen...

donderdag, juli 20, 2006

Kamperen bij de boer

En het is nog steeds errug heet! En voorlopig schijnt de hittegolf nog even aan te houden. De komende tien dagen blijft het warm met temperaturen tussen de 25 en 30 graden. In de krant en op internet konden we lezen dat afgelopen woensdag, 19 juli, één van de warmste dagen was, die ons land ooit heeft meegemaakt. Op verschillende plaatsen vooral in het zuiden van het land gaven de thermometers tot in de avond 36 graden aan.

Reden te meer om vooral niet thuis te blijven maar de verkoeling op te zoeken. Dus we gingen maar weer naar het strand! Daar was het bij de zee nog een beetje te doen. Nadat Cas 's middags geslapen had, gingen we samen op visite bij Madelief en Mees. Zij zijn op dit moment aan het 'kamperen bij de boer'. Samen met mama Jolanda hebben zij de tent opgezet op de boerderij van oma Janna en opa Jan. Cas keek zijn ogen uit op de boerderij. Eerst zijn we het land in gelopen. Madelief en Mees waren samen met oma de koeien 'aan het opjagen'. Cas vond de koeien nog wel een beetje erg eng, maar de hele situatie aan de andere kant ook wel weer spannend. Nadat de koeien 'in hun huisje' waren, nog even op de tracker van opa Jan. En toen kon het waterfestijn beginnen. Slachtoffers: de mama's! Madelief en Cas schaterden het uit, lekker spetteren, bekers water gooien en gillen! LEKKER KOEL!