"Jouw kleine leven, ons grote geluk"...Welkom op de site van Triple C Ammerlaan. Cas staat op deze site centraal, maar heel af en toe zijn papa Cees en mama Claudia ook te volgen...

zondag, juli 09, 2006

Zieke zondagmiddag

Alweer twee weken na de vakantie in Italie, zijn we eindelijk weer gewend thuis :-)
Wij weer aan het werk en Cas naar de Kicker... allemaal moesten we erg wennen. Cas vond het de eerste week helemaal niet leuk om 's ochtends weggebracht te worden. Op de dag ging het dan wel volgens de leidsters, maar ze konden nog wel merken dat Cas ruim twee weken 24 uur per dag bij ons was geweest. Gelukkig ging het afgelopen week veel beter.

Dit weekend hadden we twee loges. Madelief en Mees kwamen een nachtje slapen. Madelief was vanochtend als eerste wakker. Nadat ik een keer bij haar bed kwam zeggen dat het nog heeeel vroeg was en dat Cas nog sliep, (dat haar broer Mees nog sliep, zag ze zelf want hij lag naast haar in het campingbedje) bleef ze nog even liggen. Maar na 20 minuten kroop Madelief bij ons in bed. Een kwartier later kwam Cas erbij. Toen kwam er van slapen natuurlijk niets meer terecht en werd er flink gekeet. Daarna grote pret in het (nieuwe) bad en gezellig ontbijten met elkaar. De warme broodjes gingen er prima in. Toen nog even spelen en vanmiddag gingen ze weer naar huis.

Cas was na zijn slaapje heel erg warm en bleek 39.1 te hebben. Hij was heel erg hangerig. Hij wilde alleen maar tegen mij aan liggen en af en toe moest hij opeens heel hard huilen. Vanmiddag viel hij op de bank in slaap. Wat er was... ik weet het echt niet. Om half zeven ging hij naar bed. Morgen maar kijken hoe het gaat... hopelijk is hij na een nachtje slaap weer helemaal opgeknapt!