"Jouw kleine leven, ons grote geluk"...Welkom op de site van Triple C Ammerlaan. Cas staat op deze site centraal, maar heel af en toe zijn papa Cees en mama Claudia ook te volgen...

maandag, augustus 07, 2006

Start Zomerfeesten 2006

Cas z´n tweede Zomerfeest is goed begonnen. Zaterdagmiddag tijdens de wielerronde op het terrein meteen een valpartij. Cas struikelde over een drankhek boven op zijn neus en lip. Maar het viel gelukkig mee. 2 ijsjes verder was het weer lachen en rennen met Eva, Floor, Madelief en Mees. Zondagochtend met z'n allen naar de openlucht (kerk) dienst. Dit jaar locatie: het 'Oude Gemeentehuis' bij ons voor de deur. Cas vond de liedjes van het koor geweldig en als er even serieus gesproken werd, dan deed hij heel wijs z'n vinger op zijn lippen en fluisterde naar links en rechts: SSSssst...! Toen na een uurtje het eindlied werd ingezet, gaven Madelief en Cas nog even een "showtje weg" op de trappen van het Gemeentehuis. Ze stonden samen lekker te dansen en hadden totaal niet door dat er een paar honderd man naar hun keek... En opa natuurlijk toch wel stilletjes glunderen vanaf de tribune.

Maandag met oma naar de Peuterochtend. Wat had de organisatie er weer een werk van gemaakt. Er waren allemaal leuke spelletjes, dieren van de boerderij en veel limonade en spekkies. Wel grappig dat Cas met name de "gewone" speeltoestellen (glijbaan en schommel) het leukste vond. Alhoewel, vissen met oma was toch ook wel lachen. En heel trots kijken als je "een vis vangt hoort erbij" Vriendjes Sem en Bas legden Cas ook uit hoe je moet kleuren. Cas had meer stift op zijn neus, dan op zijn kleurplaat. Tenslotte nog even "blik gooien" en toen was het tijd om naar huis te gaan... moe maar voldaan.