"Jouw kleine leven, ons grote geluk"...Welkom op de site van Triple C Ammerlaan. Cas staat op deze site centraal, maar heel af en toe zijn papa Cees en mama Claudia ook te volgen...

woensdag, oktober 04, 2006

Papa en mama naar Rome en Cas een mooie motor!

Afgelopen weekend zijn we lekker naar Rome geweest. Woensdagavond brachten we Cas al bij opa en Moeke. De volgende ochtend ging ons vliegtuig namelijk al om 07.00 u vanaf Rotterdam. Wat een prachtige stad! Natuurlijk hebben we de hoogtepunten volgens de boekjes en verhalen bezocht. Zoals Vaticaan en de Sixtijnse kapel met de werken van o.a. Michaelangelo, het Colosseum, de Trevifontein en de Spaanse Trappen. Maar we hebben vooral genoten van het weer, de leuke kleine straatjes, de `Piazza´s (mooie, leuke pleinen), winkels, het eten, de wijn èn elkaar.

Cas heeft het ook prima naar zijn zin gehad tijdens zijn logeerpartij. Lekker elke dag fietsen met opa en spelen en knuffelen met Moeke. Slapen en eten ging ook prima. Toen we Cas woensdagavond brachten, kreeg hij van Moeke een "potje" en "echt" jongensondergoed. Omdat hij de laatste tijd heel vaak over "poep en plas" praat en we af en toe het vermoeden hebben dat hij zich er echt bewust van is als hij "iets" doet, kan het zeker geen kwaad om op een speelse manier met "het potje te beginnen". Cas vond het vooral leuk om er met zijn kleren aan, op te gaan zitten. Verder deed hij niet veel.

Maandagavond was het heerlijk om onze schat weer te zien. De (mini-) motor die Cas keeg, viel goed in de smaak. Papa kreeg er "een kus met twee handjes" voor. Zo noemen we de schattige manier van knuffelen zoals Cas altijd doet. Je moet er wel even goed naar vragen maar dan krijg je ook echt een stevige pakkerd.