"Jouw kleine leven, ons grote geluk"...Welkom op de site van Triple C Ammerlaan. Cas staat op deze site centraal, maar heel af en toe zijn papa Cees en mama Claudia ook te volgen...

zondag, januari 03, 2010

Happy 2010!

Allemaal een heel gelukkig en vooral gezond 2010!
Het jaar is weer om gevlogen. Cas naar groep 2, waar hij het erg naar zijn zin heeft. Inmiddels dikke vrienden met Nienke en hij zit lekker op zijn plek bij juf Mia... In augustus begonnen bij VV Schipluiden. We dachten, we proberen het, kijken of hij het leuk vindt, die voetbal... Nou Cas vindt het heel erg leuk! Elke week lekker trainen en een wedstrijdje. Cas zingt de hele dag. Van wie hij het heeft...? Van U2, de Foofighters, tot K3 en Nick en Simon... Erg gezellig hoor, een artiest in spé ;-) Afgelopen jaar zijn er drie mooie meiden geboren; Puck, Tess en Nova! Alledrie schatjes en Cas is dol op hen. De beide oma's bereikten een mooie mijlpaal. Oma Kiek werd in 2009 65 en Oma Moeke 70! Kortom 2009 was een mooi jaar, waarin we bovendien weer hebben genoten van onze Cas.

En ook van 2010 zullen we vast weer een top jaar maken met z'n allen!

Dit jaar O&N bij Tanja en Roland. Erg gezellig met z'n allen. Om 20.30 uur even vuurwerk met de kids en daarna heeft Cas lekker boven geslapen.

Wel grappig meerdere fotografen... Let maar op;we kijken allemaal een andere kant op..

Wat een mooie pijl!
Madelief was de hele avond op... en ze vermaakte zich prima...

Eric zet de groep klaar voor een foto...

Bart schijnt echt een ware vuurwerkliefhebber te zijn...

Lekker sigaartje...