"Jouw kleine leven, ons grote geluk"...Welkom op de site van Triple C Ammerlaan. Cas staat op deze site centraal, maar heel af en toe zijn papa Cees en mama Claudia ook te volgen...

zondag, januari 24, 2010

Wie de jeugd heeft.......

Cas voetbalt inmiddels bijna een half jaar. Hij vindt het erg leuk. In het begin keek hij de kat uit de boom en liet iedereen netjes doorlopen. Hij durfde de bal eigenlijk niet eens aan te raken. De laatste tijd begint het, tot geluk van z'n vader, te veranderen. Nog steeds probeert hij het drukke strijdgewoel een beetje te ontlopen, maar met enige regelmaat vliegt hij er ook vol in.... Het liefst loopt hij op een buitenkansje te loeren om z'n doelpunten mee te pikken. En dat lukt aardig. Prachtig om z'n wat verlegen lach te zien na het maken van een goal.
Op de foto staan zijn medestrijders van de afgelopen zaalcompetitie. vlnr: Dian, Lars, Lucas, Cas en Ricardo. Ze zijn als 4de (en laatste) geeïndigd. Gezien de laatse ontwikkelingen gaan ze de komende veldcompetitie in met nieuwe en frisse moed! We zullen zien.........:-)